ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Στα ναυπηγεία Χειμώνας με αξιόλογη γκάμα σκαφών κάθε τύπου στο ενεργητικό μας κάθε χρόνο και την πολυετή εμπειρία μας, χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας

Με πρωταρχικό σκοπό την ασφαλή ανέλκυση –καθέλκυση και παραμονή του σκάφους στον χώρο μας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, Ολική βαφή σκάφους ,καθώς και την κάλυψη του με ειδικό θερμοσυστελλόμενο πανί, εγκατάσταση – επισκευή ΤΕΑΚ-Εφαρμογή (teak deck) σε όλες τις επιφάνειες, ξυλουργικές εργασίες, καθαρισμός με υδροαμμοβολή φιλική προς το περιβάλλον, καθώς και οποιαδήποτε μετατροπή του σκάφους σας. Ειδικό καθαρισμό όλων των επιφανειών με την χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανήματος Raycus Fiber Laser 2000W προηγμένης τεχνολογίας.

Ο χώρος μας είναι περιφραγμένος με κάλυψη των εγκαταστάσεων CCTV 24/h. Κάθε όχημα που εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης ελέγχεται, καμία εργασία δεν εκτελείται χωρίς την ειδική άδεια.

Όλα τα σκάφη που ανελκύονται και καθελκύονται στο χώρο μας είναι ασφαλισμένα στην Lloyd’s Register.

Στα ναυπηγεία Χειμώνας εκτελούμε κάθε εργασία με ασφάλεια, ναυτοσύνη και αξιοπιστία έτσι ώστε κάθε πελάτης να απολαμβάνει το σκάφος του σε κάθε ταξίδι με ασφάλεια.